ΜΠΕΤΟΝΙΤΗΣ ΑΡΓΙΛΟΣ Η Bentonite ARGILETZ 500gr

2.90 
p_aromat_0003
Δεν υπάρχει απόθεμα

Ο άργιλος Bentonite, που προορίζεται για καλλυντική χρήση, προέρχεται από την επεξεργασία (dehydration) ηφαιστειακής στάχτης (volcanic ash). Περιέχει παραπάνω από 70 ιχνοστοιχεία και οι μεγαλύτερες ποσότητες παγκοσμίως προέρχονται από τις Η.Π.Α.

Ο άργιλος Bentonite καταναλώνεται εσωτερικά - ως συμπλήρωμα διατροφής - κυρίως για την αντιμετώπιση ελλείψεων του οργανισμού σε μεταλλικά στοιχεία και ως προϊόν detox. Εξωτερικά χρησιμοποιείται όπως όλοι οι άργιλοι, για την απορρόφηση τοξινών, ακαθαρσιών και βαρέων μετάλλων από την επιδερμίδα. Έχει το χαρακτηριστικό πως όταν έρχεται σε επαφή με το νερό, δημιουργείται ένα ηλεκτρικό φορτίο το οποίο "ελκύει και συγκρατεί" τις τοξίνες και τις απορροφά σαν σφουγγάρι.

Ο άργιλος Μπεντονίτη συνήθως χρησιμοποιείται ως συστατικό σε μάσκες ομορφιάς και στις περισσότερες περιπτώσεις σε συνδυασμό με άλλους άργιλους.

O άργιλος Bentonite της Ethereal Nature είναι 100% καθαρός και δεν περιέχει χημικά συστατικά.

Επιπλέον Πληροφορίες :

Η  χρήση του αργίλου για θεραπευτικούς σκοπούς χάνεται στα βάθη των αιωνων.Γνωριζουμε ότι οι αρχαίοι αιγυπτιοι,οι ινδιανοι,οι αρχαίοι ελληνες,οι αρχαίοι ρωμαίοι κλπ. Χρησιμοποιούσαν τον πηλό  για θεραπευτικούς λόγους άργιλος χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα από πολλούς πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο, έχει ιδιότητες που χρησιμοποιούνται ευρέως στη σύγχρονη κοσμετολογία. Διατίθεται σε έτοιμη μορφή, αλλά μπορεί επίσης να βρεθεί σε φυσική μορφή, σε σκόνη για χρήση σε δικές σας συνταγές για μάσκες.Στην πραγματικότητα, ο άργιλος  είναι η βάση για πολλές θεραπείες. Μπορούμε να συνδυάσουμε τα αιθέρια έλαια για μια πιο στοχευμένη δράση, αλλά προσέξτε, να τηρούν ακριβείς δοσολογίες. Ορισμένα βασικά έλαια είναι για χρήση με προφυλάξεις ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας.

Ο άργιλος είναι ιζηματογενές πέτρωμα μαλακό και πολύ πλούσιο σε μέταλλα, οι ιδιότητες του εξαρτώνται από την καταγωγή και το χρώμα του.