ΡΟΖ ΑΡΓΙΛΟΣ Η PINK ARGILETZ GLAY H ROSE GLAY 100gr

3.40 
p_aromat_0001
Σε Απόθεμα
+

Ο Ροζ Πηλός (Pink Argiletz Clay or Rose Clay) αποτελεί έναν συνδυασμό λευκού και κόκκινου πηλού και είναι πλούσιος σε μεταλλικά στοιχεία όπως είναι το πυρίτιο, το σίδηρο και το νάτριο.

Ο Ροζ Αργιλος θεωρείται, σήμερα, ιδανικός για την περιποίηση της ευαίσθητης και ευερέθιστης επιδερμίδας, εκείνης που εμφανίζει συχνά αλλεργίες ή/και αντιδράσεις στις περιβαλλοντολογικές συνθήκες. Η χρήση του έχει ως κύριο σκοπό την περιποίηση της υπερευαίσθητης και κουρασμένης ή "άτονης" επιδερμίδας. Αποκαθιστά το φυσιολογικό pH, ενδυναμώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα που "υποφέρει" από τη μόλυνση της ατμόσφαιρας.

O Ροζ Αργιλος είναι ιδιαίτερα δραστικός και ενδέχεται να δημιουργήσει τοπικές "κοκκινίλες" μετά από την εφαρμογή του - πρόκειται για μία παροδική "αντίδραση" της επιδερμίδας στα δραστικά συστατικά του (και πάντοτε στα πλαίσια της θεραπείας της). Προτείνεται να "εφαρμόζεται" πριν από τον ύπνο, προκειμένου να δοθεί χρόνος στην επιδερμίδα για "αποθεραπεία". Χρησιμοποιείται συνήθως με τη μορφή της "μάσκας ομορφιάς" (μόνος του ή σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια).

Αν παρασκευάζετε σαπούνια, ο Ροζ Αργιλος θα προσδώσει μοναδικές ιδιότητες στα "δημιουργήματα" σας και θα χαρίσει ένα απόλυτα φυσικό απαλό (pal) ροζ χρώμα στα σαπούνια σας.

Επιπλέον Πληροφορίες :

Η  χρήση του αργίλου για θεραπευτικούς σκοπούς χάνεται στα βάθη των αιωνων.Γνωριζουμε ότι οι αρχαίοι αιγυπτιοι,οι ινδιανοι,οι αρχαίοι ελληνες,οι αρχαίοι ρωμαίοι κλπ. Χρησιμοποιούσαν τον πηλό  για θεραπευτικούς λόγους άργιλος χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα από πολλούς πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο, έχει ιδιότητες που χρησιμοποιούνται ευρέως στη σύγχρονη κοσμετολογία. Διατίθεται σε έτοιμη μορφή, αλλά μπορεί επίσης να βρεθεί σε φυσική μορφή, σε σκόνη για χρήση σε δικές σας συνταγές για μάσκες.Στην πραγματικότητα, ο άργιλος  είναι η βάση για πολλές θεραπείες. Μπορούμε να συνδυάσουμε τα αιθέρια έλαια για μια πιο στοχευμένη δράση, αλλά προσέξτε, να τηρούν ακριβείς δοσολογίες. Ορισμένα βασικά έλαια είναι για χρήση με προφυλάξεις ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας.

Ο άργιλος είναι ιζηματογενές πέτρωμα μαλακό και πολύ πλούσιο σε μέταλλα, οι ιδιότητες του εξαρτώνται από την καταγωγή και το χρώμα του.