ΚΙΤΡΙΝΟΣ ΑΡΓΙΛΟΣ Η YELLOW ARGILETZ GLAY 100gr

3.40 
p_aromat_0002
Σε Απόθεμα
+

Ο Κίτρινος Πηλος θεωρείται, σήμερα, ιδανικός για την περιποίηση της ευαίσθητης επιδερμίδας. Οι ιδιότητες του είναι παρόμοιες με εκείνες του Πράσινου Άργιλου, δηλαδή χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο για την αποτοξίνωση της επιδερμίδας. Καθαρίζει τους πόρους σε βάθος, αφαιρώντας τις τοξίνες ενώ παράλληλα απελευθερώνει τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά του στην επιδερμίδα. Ο Κίτρινος Αργιλος θεωρείται ιδανικός για την περιποίηση της πολύ ευαίσθητης επιδερμίδας και χρησιμοποιείται συχνά για την ακμή, τα εκζέματα και για διάφορες μορφές δερματίτιδας.

O Κίτρινος Πηλός χρησιμοποιείται συνήθως με τη μορφή της "μάσκας ομορφιάς" (μόνος του ή σε συνδυασμό με αιθέρια έλαια). Αν παρασκευάζετε σαπούνια, ο Κίτρινος Πηλος θα προσδώσει μοναδικές ιδιότητες στα "δημιουργήματα" σας και θα χαρίσει ένα φυσικό κίτρινο χρώμα στα σαπούνια σας.

Επιπλέον Πληροφορίες :

Η  χρήση του αργίλου για θεραπευτικούς σκοπούς χάνεται στα βάθη των αιωνων.Γνωριζουμε ότι οι αρχαίοι αιγυπτιοι,οι ινδιανοι,οι αρχαίοι ελληνες,οι αρχαίοι ρωμαίοι κλπ. Χρησιμοποιούσαν τον πηλό  για θεραπευτικούς λόγους άργιλος χρησιμοποιείται από την αρχαιότητα από πολλούς πολιτισμούς σε όλο τον κόσμο, έχει ιδιότητες που χρησιμοποιούνται ευρέως στη σύγχρονη κοσμετολογία. Διατίθεται σε έτοιμη μορφή, αλλά μπορεί επίσης να βρεθεί σε φυσική μορφή, σε σκόνη για χρήση σε δικές σας συνταγές για μάσκες.Στην πραγματικότητα, ο άργιλος  είναι η βάση για πολλές θεραπείες. Μπορούμε να συνδυάσουμε τα αιθέρια έλαια για μια πιο στοχευμένη δράση, αλλά προσέξτε, να τηρούν ακριβείς δοσολογίες. Ορισμένα βασικά έλαια είναι για χρήση με προφυλάξεις ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σας.

Ο άργιλος είναι ιζηματογενές πέτρωμα μαλακό και πολύ πλούσιο σε μέταλλα, οι ιδιότητες του εξαρτώνται από την καταγωγή και το χρώμα του.