Σεμινάρια Φυτικά Καλλυντικά - Κεραλοιφές

[Επικοινωνήστε μαζί μας για μια Προσφορά]
sem-0014
Σε Απόθεμα

Φιλοσοφία και πρόγραμμα σεμιναρίων BEAUTY ART  ACADEMY 

 

Τα σεμινάρια παρασκευής φυτικών καλλυντικών, σαπουνιών κεριών και κεραλοιφών  που πραγματοποιούνται από TO BEAUTY ART ACADEMY, απευθύνονται τόσο σε ιδιώτες που επιθυμούν να ξεκινήσουν την ενασχόληση με τα “home-made cosmetics” όσο και σε επαγγελματίες του χώρου της ομορφιάς και της αρωματοθεραπείας που επιθυμούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους πάνω στα φυτικά συστατικά. και καλλυντικά.

 

Η φιλοσοφία που διέπει όλα τα σεμινάρια του  BEAUTY ART ACADEMY διαφέρει κατά πολύ από τη πρακτική που συνήθως υιοθετείται από παρόμοια προγράμματα σεμιναρίων. Σκοπός μας είναι όχι μόνο,

να παρουσιάσουμε κάποιες βασικές συνταγές., αλλά  και να  μεταδώσουμε τη γνώση μας πάνω στα φυσικά συστατικά, να εξηγήσουμε το τρόπο με τα οποία αυτά επιδρούν στον ανθρώπινο οργανισμό και στη συνέχεια να δώσουμε στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να  δημιουργήσουν με τις γνώσεις και την φαντασία τους, τις δίκες τους μοναδικές και πρωτότυπες  συνταγές…..
 

Τα σεμινάρια BEAUTY ART ACADEMY σεβόμαστε τη «παράδοση», αλλά ενστερνιζόμαστε πλήρως τη σύγχρονη φιλοσοφία και τις «τάσεις» της αγοράς των καλλυντικών…… ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΤΙ ΟΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ MOIΡAZONTAI….είναι τιμή μας η  ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ Μας  ΣΤΑ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   των καλλυντικών και της αισθητικής.  θα μάθουμε  πως να παρασκευάζετε λ.χ. μία παραδοσιακή κεραλοιφή ελαιολάδου. Αλλά ταυτόχρονα όμως  πως θα την εξελίξουμε, πως να προσθέσουμε εξειδικευμένα έλαια με βάση τον τύπο της επιδερμίδας, πως να ενσωματώσουμε  σύγχρονα υλικά όπως το πχ, βιταμίνη ε, τα εκχυλίσματα βοτάνων κλπ., πως να την εμπλουτίσουμε  με πολύτιμα βούτυρα και πως να την εξειδικεύσουμε για τις ανάγκες ειδικών κατηγοριών.   Ακόμη θα παρασκευάσουμε ημίρρευστες κεραλοιφές  και εμπλουτισμένες.      Τα σεμινάρια BEAUTY ART καλύπτουν ένα πολύ ευρύ φάσμα στο τομέα της παρασκευής καλλυντικών. Εξελίσσονται και αυτά παράλληλα με τον ίδιο τον κλάδο – κάθε μήνα λοιπόν θα ανακαλύπτετε νέα σεμινάρια, καινούργια και πρωτοποριακά συστατικά, νέες ιδέες και τάσεις.

 

Τα σεμινάρια  μας είναι πολύ ξεχωριστά και ιδιαίτερα. Με ΜΕΓΙΣΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΤΟΜΩΝ ΤΑ 4 ΑΤΟΜΑ ανά σεμινάριο, με πλήρη διαθεσιμότητα μεγάλης ποικιλίας Α’ υλών, με καθηγητές που έχουν «αστείρευτο μεράκι» για τα “home-made cosmetics” ,αλλά και εξαιρετικές γνώσεις– είναι αναμφίβολα ότι πιο ποιοτικό μπορείτε να βρείτε σήμερα στη χώρα μας.

 

Τα σεμινάρια μας πραγματοποιούνται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο “ BEAUTY ART ACADEMY Deals Center” που βρίσκεται στη Παπαδιαμάντη 69 κορυδαλλός  με εύκολη πρόσβαση από μέσα μαζικής μεταφοράς. Το πρόγραμμα των σεμιναρίων επαναλαμβάνεται συχνά  και θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες πολύ σύντομα. Για οποιαδήποτε πληροφορία και  διευκρίνιση  είμαστε στην διάθεση  σας με πολύ χαρα. Με εκτίμηση και άπειρο σεβασμό ΜΙΧΑΛΙΟΥ ΑΓΛΑΙΑ….ΓΙΑΤΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΩΝ…..