Ποιοι είμαστε

Kέντρο Ομορφιάς Μιχαλιού Αγλαΐας

Το ολοκαίνουργιο Κέντρο Ομορφιάς που δημιούργησε η Μιχαλιού Αγλαΐα, στον Κορυδαλλό, έχει σκοπό την Παροχή Εναλλακτικών Θεραπειών, Αποτρίχωσης και Επιμορφωτικών Σεμιναρίων Αισθητικής.

Ο χώρος, προσεγμένος μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και η επαγγελματική αλλά και ταυτόχρονα φιλική αντιμετώπιση του προσωπικού, είναι βέβαιο ότι θα σας εντάξουν στην μόνιμη πελατεία του κέντρου.

Η Μιχαλιού Αγλαΐα είναι Καθηγήτρια Αισθητικής, με μεγάλη επαγγελματική εμπειρία στο χώρο.

Καθηγήτρια Δημοσίων και Ιδιωτικών Σχολών Αισθητικής, Μέλος του Συνδέσμου Αισθητικών Ελλάδος, Συνεργάτης του www.aesthetics.gr, Καθηγήτρια Πιστοποιήσεων του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., Εισηγήτρια Επιμορφωτικών Σεμιναρίων Εναλλακτικών Θεραπειών Αισθητικής, Αρωματοθεραπείας και Αισθητικής Άκρων.

Λόγοι για να μας προτιμησεται το BEAUTY ART ACADEMY.

1. Πολυετή εμπειρία στον τομέα της ολιστικής αισθητικής

2. Πολύχρονη και πιστοποιημ;νη εμπειρια στην παροχη εκπαιδευσης της Αισθητικης και των Εναλλακτικων θεραπειών

3. Ενημερωνόμαστε συνεχώς σε όλες τις νέες τεχνολογίες και τα προϊόντα.

4. Επιμορφωνόμαστε καθολη την διάρκεια του χρόνου.

5. Συνεργαζόμαστε με τις πιο εξειδικευμενες εταιρείες στον επαγγελματικο χωρο.

6. Αντιμετωπίζουμε την κάθε περίπτωση ξεχωριστά, φιλικά και ανθρώπινα.

7. Προσφέρουμε χαμηλές τιμές σε όλη την διάρκεια του έτους.

8. Μιλούν επώνυμα για την δουλειά μας οι άνθρωποι που μας εμπιστευονται και οι μαθητές μας.

9. Η δημιουργός και υπεύθυνη του εναλλακτικού μας χώρου και της Ακαδημίας Τέχνης και ομορφιάς κ. Μιχαλιου Αγλαια ,είναι πιστοποιημένη καθηγήτρια Αισθητικής και Εναλλακτικών Θεραπειών με μεγάλη επαγγελματική αλλά και εκπαιδευτική εμπειρία.


Φωτογραφίες με μαθητές μας


Άνοιγμα μεγαλύτερης εικόνας

Φωτογραφίες από τον χώρο μας
Φωτογραφίες από τα σεμινάρια μαςΔιδάσκει σε δημόσιες σχολές Αισθητικής (δημόσια ιεκ αιγινας. Σιβιτανιδειος, Νικαιας,σε ιδιωτικά ιεκ και κεκ Αισθητικης). Είναι ενεργό μέλος του συνδεσμου αισθητικων ελλαδας,συνεργατης του aesthetics,οπου και αρθρογραφεί. καθηγήτρια πιστοποιησεων του ΕΟΠΠΕΠ, έχει λάβει μέρος πολλές φορές στις πιστοποιήσεις του ΟΕΕΚ, στην ειδικότητα Ειδικών Εφαρμογών Αισθητικής.

Είναι εισηγήτρια επιμορφωτικών σεμιναρίων Εναλλκτικης Αισθητικης, Αρωματιθεραπειας, Αισθητικής άκρων, Αποτρίχωσης , Επαγγελματικου μακιγιάζ κλπ. Έχει αμέτρητους τιμητικούς επαίνους και συνεργασίες με δήμους ,θεατρικές ομάδες,περιοδικά, τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό εκπαιδευτικό επίπεδο.