Χρυσός - Φάρμακο και Κλειδί για τη νεότητα

12/04/2018
από Admin Admin

ΧΡΥΣΟΣ

Ιδιότητες: Αντιγήρανση - Σύσφιξη - Ενυδάτωση - Αντιοξείδωση.

Το πολύτιμο μέταλλο έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και βοηθάει στην αναγέννηση των κυττάρων αλλά και στην ψυχική ευεξία. Ο χρυσός μεταφέρεται μέσω της ουσίας γ-PGA, της οποίας η ισχυρή ενυδατική φόρμουλα συγκρατεί την υγρασία για ένα υγιές και απαλό δέρμα. Ο χρυσός προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση, αντιμετωπίζοντας δραστικά τις ελεύθερες ρίζες.

Ζώδια & Μακιγιάζ. Ποιο χρώμα ταιριάζει σε κάθε ζώδιο;

10/30/2018
από Αγλαία Μιχαλιού

Υπάρχει το μακιγιάζ που ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου μας! Υπάρχει το μακιγιάζ που κάνει τα μάτια μας να δείχνουν μεγαλύτερα Θα μπορούσες όμως να φανταστείς ποτέ ότι υπάρχει και ζωδιακό μακιγιάζ?

Κάθε ζώδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά γνωρίσματα τα οποία μάλιστα μεταφράζονται και σε χρώματα. Κόκκινο για τα πιο φλογερά και ερωτικά ζώδια, μπεζ και καφέ για τα πιο σταθερά και πολλά ακόμη.; Τα χρώματα εκφράζουν πολλά για το χαρακτήρα και τις συνήθειες μας.. Πάμε λοιπόν μαζί να δούμε μακιγιάζ... πολλών αστέρων και ζωδίων.

Πόσο αξίζει μια αγκαλιά

06/18/2016
από Admin Admin

Στις μέρες μας η απομόνωση των ανθρώπων είναι ένα πολύ συχνό φαινομενο.Υπαρχει ένα μέρος .όπου ο πόνος ,η μοναξιά , ο φόβος μενουν,παντα απέξω μένα τρόπο μαγικο.Εκει κυριαρχεί μόνο η αγαπη.

Για όλους μας το μέρος αυτό βρίσκεται σε μια αγκαλιά Σύμφωνα με ψυχοθεραπευτικές ερευνες,

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ 4 ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΡΑ,8 ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ 12 ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΜΕ.

Ρόδι, Ασπίδα υγείας

06/18/2016
από Admin Admin

Το ρόδι , η ΡΟΗ ΔΥΝΑΜΙς ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ, είναι το φρούτο της γονιμότητας και της καλοτυχίας στην Αρχαία Ελλάδα. Συμβόλιζε την καλοτυχία , αφθονία , ευημερία και γονιμότητα . Ακόμη και σήμερα το σπάμε την πρωτοχρονιά στις πόρτες για να φέρει γούρι.

Στην Αρχαία Ελλάδα ήταν έμβλημα της θεάς Δήμητρας, της Περσεφόνης και της μητέρας των Θεών Ήρας, που θεωρούνταν προστάτιδα του γάμου και της γονιμότητας και κρατούσε πάντα στο δεξί της χέρι ένα ρόδι.

Συνταγές για μάσκες με άργιλο

06/18/2016
από Admin AdminΠράσινος άργιλος και μέλι:
Παίρνουμε ένα κουταλάκι του γλυκού πράσινο άργιλο και το ανακατεύουμε με το ίδιο ποσό του μελιού για να καλύψει αποτελεσματικά και να απομακρύνει το περίσσιο σμήγμα υπεύθυνο για την ακμή. Εφαρμόστε αυτήν την πάστα στο πρόσωπό σας, αφήστε την να στεγνώσει 15 λεπτά και έπειτα ξεπλύνετε με άφθονο νερό. Επαναλάβετε αυτό δύο φορές την εβδομάδα.

Τροφές που μας βοηθούν να παραμείνουμε αδύνατοι..

06/18/2016
από Admin Admin

ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ

Φτιάξε πίλινγκ, έλαιο & ενυδατική με τριαντάφυλλα

06/18/2016
από Admin Admin
Οι κούρες ομορφιάς με τριαντάφυλλα ήταν γνωστές από την αρχαιότητα. Όπως αναφέρει ο Όμηρος, η Αφροδίτη χρησιμοποίησε το λάδι του ρόδου, «το έλαιο της αθανασίας», για να αρωματίσει το σώμα του Έκτορα.